ATENTIE - drepturi de Autor

Cine doreste sa COPIEZE in calculatorul sau postari de pe acest blog si vechiul blog http://antiignorantu.blogspot.ro/ fara R la sfarsit , se poate plati la orice unitate Bancpost din tara prin intermediul masinilor de plata automata in CONTUL - numar card - 5203511271022014

la agentia EFG Retail Services - nu va trebuie buletin cand se depun banii - se tasteaza numarul de card si se introduc banii in acea masina de plata automata - si nu trebuie sa va dati numele , este foarte simplu , plata sa fie de minim 0,008 % din salariu net pe o SINGURA postare , cine nu are nici un venit lunar sau anual poate copia gratuit cate postari doreste si va plati atunci cand va avea un venit lunar sau anual stabil . Un exemplu de calcul la un venit lunar net de 2000 ron , 0,008 % va fi 0,16 ron - se inmulteste 2000 cu 0,008 % = 0,16 din 23 mai 2012 . FOARTE IMPORTANT - Este interzisa vanzarea mai departe a postarilor copiate in alte calculatoare altfel , Dumnezeu cu mila ! Donatiile pentru continuarea activitatii pe acest blog se pot face pe acelasi cont .

duminică, 19 martie 2017

Omul nou - psihobrutainternautica

Psihobrutainternautica - se incarca cu energie negativa de la Pc - tableta - telefon prin diferite filmulete, video , muzica si documentare mai ciudate mai baga la stomac si creier niste substante din tot felul de mancaruri procesate si uite asa ne trezim cu un comportament de bruta care mai poate fi ,,completat,, de paranoia sau/si schizofrenie ... deci mare atentie cu acestia !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa fie un limbaj civilizat .